Бърза доставка

До всяка точка на страната

 

Начин на плащане

Онлайн или директно на куриера

 

Поддръжка 24/7

Онлайн консултация

 

Популярни категории

 

ЧАВАНПРАШ или ПОСЛАНИЕТО НА ЕДИН ЙОГА преди 5000 години КЪМ СВЕТА

Чаванпраш е древен Аюрведичен билков мармалад, широко използван в Индия като подмаладяващо, енергизиращо и подкрепящо имунитета средство. Твърди се, че йогата и учителят Чаван Риши създава този тоник преди 5000 години, в търсене на средство за подмладяване и дълголетие. Аюрведа нарича тези средства „Расаяна”, а Чаванпрашът е наречен „Елексир на живота”.
 
Вижте състава:
  • Амалаки - Плодът Амла съдържа 30 пъти повече топлинноустойчив вит.С от портокалите. Мощен антиоксдант и адаптоген, който неутрализира свободните радикали и поддържа дълголетието. Мощна подкрепа на ставните връзки, сухожилията и здравето на венците.
  • Кардамон - Подправка от семейството на джинджифила, чието благоприятно действие върху храносмилателния тракт се усилва, когато е в комбинация на други билки.
  • Канела – Поддържа здравословните нива на холестерола и жизнеността на кръвта, подпомага работата на сърдечно-съдовата и храносмилателната система.
  • Гхи /Ги/ - Пречистеното краве масло /без лактоза/ е добър източник на бета каротин и витамен Е. Подпомага защитата на нервната система срещу оксидативния стрес.
  • Мед - Суров, биологично чист, добавен в умерена доза – само за да подсили аромата и повиши енергийните нива в организма.
  • Сусамово масло – Подпомага поддържането на здравословни нива на кръвната захар и кръвното налягане.
В тази база от 6 основни съставки са добавени 42 билки, подправки и плодове за поддържане здравето и имунитета на организма. Ако никога досега не сте опитвали Чаванпраш, направето го с продукта на Organic India, за да почувствате оригиналния вкус. Ако вече сте опитвали Чаванпраш, вземете и нашия, за да откриете разликите. В Индия се произвеждат стотици видове Чаванпраш, а ние заставаме зад качеството.
Image
Image
Image
Image
Image
Image