Бърза доставка

До всяка точка на страната

 

Начин на плащане

Онлайн или директно на куриера

 

Поддръжка 24/7

Онлайн консултация

 

Популярни категории

 

O-JOY – Полова мощ

 

Природните формули на основата на био сертифицирани индийски билки са дело на екипа на Organic India и д-р Нарендра Сингх – лекар и учен с над 40 годишна медицинска и научна практика. Билковите продукти са резултат от умелото съчетание на древното медицинско знание за тялото и духа - Аюрведа и резултатите от съвременните лабораторни изследвания.

Билковата формула на продукта “Полова мощ“ е създадена за поддържане на мъжкото сексуално здраве и благотворно повлиява:

        * еректилната дисфункция

        * преждевременната еякулация

        * пониженото ниво на сперматозоидите

        * ниското либидо при мъжете

Природният продукт съдържа следните билки:

  • Curculigo orchioides /Black musali/ - билка, известна в Индия като афродизиак и включвана в стотици природни рецепти заради благоприятния подмладяващ и тонизиращ ефект. Лабораторните изследвания доказват подпомагащото действие на билката за преодоляване на хипергликемията /повишено ниво на кръвната захар/, с която се свързват нарушенията в сексуалното здраве при диабетици.

  • Withania Somnifera, повече известна като Ашваганда или индийски жен шен. В Индия я наричат ”мъжката билка”, а по-късно и науката доказва наличието на алкалоидни и стероидни лактони  в нейния състав. Ашваганда се превежда като “мирис на коне”, което идва от специфичния мирис на корена на растението. Лабораторните изследвания показват увеличение в нивото на сперматозоидите при прием, което определя нейното съдействие в борбата с олигоспермията. Латинското Somnifera означаващо “приспивно, причиняващо сън” я свързва с подпомагане на организма за преодоляване на стреса; силен адаптоген.

  • Chlorophytum borivillianum - подпомага производството на сперма. Определя секато силен афродизиак и адаптоген, като полезното действие на тази билка се свързва най-вече с наличието  на сапонини и алкалоиди, които поддържат жизнеността и подпомагат функционирането на лимфната система.

  • Centella asiatica - Аюрведа практиката показва многопосочното действие на това растение, но неговото участие  в продукта “Полова мощ” се дължи на благоприятния ефект, който показва при стимулиране на сексуалното желание у мъжа и поощрява доброто представяне.

  • Crocus sativus - съдържа глигозида пикрокроцин /същият се съдържа и в шафрана/ и определя тази билка като афродизиак и еротичен природен стимулант.

Други предимства на формулата “Полова мощ”:

·    Билки, огледани в почва без пестициди и тежки метали.

·    Не съдържа глутен.

·    Безкомпромисно качество - растителни веган капсули в стъклени опаковки.

·    Добри производствени практики.

Този продукт не действа като стимулант 30 минути преди полов акт.

Това е природна формула за поддържане на добро сексуално здраве и подпомагане на организма в борбата за преодоляване на сексуални дисфункции.

Средна продължителност на приема 35-45дни. Препоръчителна доза – от 4 до 6 капсули дневно, разпределени на 2 или 3 приема. Не превишавайте препоръчителната доза.

Image
Image
Image
Image
Image
Image