fbpx

Начало / Жизнена енергия

Жизнена енергия

от | авг. 28, 2020

Тази билкова формула съдържа пет мощни адаптогенни билки, които подпомагат процесите на преодоляване на ниските енергийни нива и ежедневния стрес без употребата на стимуланти. Поддържа имунната система, издръжливостта на организма и процесите на възстановяване. Има антистрес ефект.

 

Съдържание:

Всяка билка подкрепя чрез различен механизъм жизнената енергия в тялото ни.
  • Ашваганда или т.нар. индийски жен шен (Withania somnifera). В превод от санскрит „силен,издръжлив като жребец”, коренът има силна конска миризма. Това е билка, която поддържа мощно издръжливостта на организма. Съдържа  алкалоиди, сапонини, стероидни лактони.
  • Тулси или ”Свещен босилек”, наричан още „Кралицата на билките”. Тази билка повлиява благоприятно метаболитните процеси и баланса на всички нива вътре в организма – от емоциите до физиологията. Използвани са цветовете и листата на два вида Тулси – Rama (Ocimum sanctum) и Vana (Ocimum gratissimum), последния в диво състояние, което увеличава с до 50% полезното действие на билките.
  • ​Katuki (Picrorrhisa kurroa) – подпомага процесите на изчистване и изхвърляне на токсините от тялото, осигурявайки възможност за пълноценно подхранване на всички нива и поддържане здравето на вътрешните органи.
  • NeelKamal (Lotus или Nymphaea stellata) – Името на билката означава “синьо” и „лотос”, а те са символ на благоденствието, богатството и успеха. Семената на лотоса се използват от хилядолетия за вътрешно стимулиране на процесите на организма и достигане на дълбоко усещане за уелнес – благополучие и здраве.

Оказва благоприятен ефект върху:

  • Имунната система.
  • Жизнената енергия и издръжливостта.
  • Преодоляването на ежедневния стрес.

 

Защо да предпочетем Organic India:

1. Не съдържа глутен, ГМО и тежки метали.

2. Katuki е застрашен от изчезване вид билка, който расте високо в Хималаите и Organic India полага усилия за спасяването му, като прилага био устойчиво земеделие.

 

Как и кога да използваме хранителна добавка Жизнена енергия / Vitality

Традиционна употреба
Добавки, които засилват и оптимизират действието
Бележки
Антиоксидант
Тулси
Куркума
За ежедневно подпомогане  на организма.
Богат на полезни хранителни вещества
Тулси
Оптимална формула за дълбока подкрепа на всички нива и органи в тялото.
Имунитет
Immunity
Съчетанието на билките поддържа средата вътре в тялото устойчива на микроби и вируси.

Вземете от нашия магазин

Жизнена енергия