fbpx

Начало / Kак да повишим сексуалната активност и жизнеността?

Kак да повишим сексуалната активност и жизнеността?

от | юни 24, 2020

Шоколадови бонбони, ягодови сърца и рози – за много хора това символизира любов, романтика и потапяне в неподозираните удоволствия на сексуалната интимност.

Един от най-епичните примери за това изкуство (и наука) за вкусовете и уменията на сексуалността е Кама Сутра, написана преди близо 2000г. Кама, което означава физическо и емоционално желание и удоволствие, се смята за една от четирите основни цели в живота на човек. Останалите три са дхарма (живот в единство с доброто, природата и естествения ред), артха (събиране на знания и умения) и мокша (просветеност, състояние на висше съзнание).

Много методи за осигуряване на пълноценен и удовлетворяващ сексуален живот включват приемането на различни билки. Две от тези билки – ашваганда и шатавари са сред най-търсените органични продукти на Индия. За разлика от повечето афродизиаци, които могат да бъдат обединени с названието „повърхностни стимулатори“, тези билки повишават издръжливостта, сексуалната енергия и жизнеността.

Ашваганда и шатавари подобряват здравето и функциите на много органи и укрепват цялостно организма.

Стресът е една от основните причини, поради които мъжете (и жените) посягат към „синьото хапче“, с цел да повишат сексуалната си енергия и активност. Разбира се, то може да донесе много забава и наслада, но определено може да създаде и много проблеми. На първо място, подобни медикаменти просто осигуряват сексуалното представяне, а не са елемент за постигане на по-добра сексуална интимност и удоволствие. И второ, „синьото хапче“ много често прикрива дълбок емоционален, психически или физически дисбаланс. Ашваганда помага на организма да се справи със стреса и поради тази причина го препоръчваме както на мъжете, така и на жените.

Ашваганда има затоплящ ефект и повече фитоандрогени, докато шатавари действа разхлаждащо и съдържа основно фитоестрогени. Тъй като в човешкия огранизъм има както естрогени, така и андрогени, тези две билки са подходящи и за двата пола.

  • Жените могат да започнат с една капсула шатавари дневно и една капсула ашваганда през ден.
  • Мъжете могат да приемат своята дневна доза ашваганда с капсула O-joy – Полова мощ, която предствлява комбинация от билки, специално разработена, за да подпомогне сексуалната активност.

През ден мъжете могат да приемат капсула шатавари.

Приемът на леко завишена доза при повечето хора води до повишаване на либидото в рамките на час или два. Тъй като сексуалното здраве е един от показателите за общото здраве, много важно е да сте запознати с нивата на либидото.

Без съмнение дълбоко възстановяващите и укрепващи билки като aшваганда и шатавари ще влеят здраве и сили в огранизма ви. Чрез тях ще се насладите на много удоволствие и сексуална удовлетвореност и ще превърнете всеки ден в страстен Свети Валентин.