Популярни категории

 

KAK ДА ПОВИШИМ СЕКСУАЛНАТА АКТИВНОСТ И ЖИЗНЕНОСТТАШоколадови бонбони, ягодови сърца и рози – за много хора това символизира любов, романтика и потапяне в неподозираните удоволствия на сексуалната интимност.

Един от най-епичните примери за това изкуство (и наука) за вкусовете и уменията на сексуалността е Кама Сутра, написана преди близо 2000г. Кама, което означава физическо и емоционално желание и удоволствие, се смята за една от четирите основни цели в живота на човек. Останалите три са дхарма (живот в единство с доброто, природата и естествения ред), артха (събиране на знания и умения) и мокша (просветеност, състояние на висше съзнание).

Много методи за осигуряване на пълноценен и удовлетворяващ сексуален живот включват приемането на различни билки. Две от тези билки – ашваганда и шатавари са сред най-търсените органични продукти на Индия. За разлика от повечето афродизиаци, които могат да бъдат обединени с названието „повърхностни стимулатори“, тези билки повишават издръжливостта, сексуалната енергия и жизнеността.

Ашваганда и шатавари подобряват здравето и функциите на много органи и укрепват цялостно организма.

Стресът е една от основните причини, поради които мъжете (и жените) посягат към „синьото хапче“, с цел да повишат сексуалната си енергия и активност. Разбира се, то може да донесе много забава и наслада, но определено може да създаде и много проблеми. На първо място, подобни медикаменти просто осигуряват сексуалното представяне, а не са елемент за постигане на по-добра сексуална интимност и удоволствие. И второ, „синьото хапче“ много често прикрива дълбок емоционален, психически или физически дисбаланс. Ашваганда помага на организма да се справи със стреса и поради тази причина го препоръчваме както на мъжете, така и на жените.

Повече информация за ашваганда

Ашваганда има затоплящ ефект и повече фитоандрогени, докато шатавари действа разхлаждащо и съдържа основно фитоестрогени. Тъй като в човешкия огранизъм има както естрогени, така и андрогени, тези две билки са подходящи и за двата пола.

Повече информация за шатавари

-    Жените могат да започнат с една капсула шатавари дневно и една капсула ашваганда през ден.
- Мъжете могат да приемат своята дневна доза ашваганда с капсула O-joy – Полова мощ, която предствлява комбинация от билки, специално разработена, за да подпомогне сексуалната активност.

Повече информация за O-joy – Полова мощ

През ден мъжете могат да приемат капсула шатавари.

Приемът на леко завишена доза при повечето хора води до повишаване на либидото в рамките на час или два. Тъй като сексуалното здраве е един от показателите за общото здраве, много важно е да сте запознати с нивата на либидото.

Без съмнение дълбоко възстановяващите и укрепващи билки като aшваганда и шатавари ще влеят здраве и сили в огранизма ви. Чрез тях ще се насладите на много удоволствие и сексуална удовлетвореност и ще превърнете всеки ден в страстен Свети Валентин.  
 

Image
Image
Image
Image
Image
Image