Популярни категории

 

ЖИЗНЕНА ЕНЕРГИЯ

Тази билкова формула съдържа пет мощни адаптогенни билки, които подпомагат процесите на преодоляване на ниските енергийни нива и ежедневния стрес без употребата на стимуланти. Поддържа имунната система, издръжливостта на организма и процесите на възстановяване. Има антистрес ефект.

 
Съдържание: 
Всяка билка подкрепя чрез различен механизъм жизнената енергия в тялото ни. 
  • Ашваганда или т.нар. индийски жен шен /Withania somnifera/. В превод от санскрит „силен,издръжлив като жребец”, коренът има силна конска миризма. Това е билка, която поддържа мощно издръжливостта на организма. Съдържа  алкалоиди, сапонини, стероидни лактони.
  • Тулси или ”Свещен босилек”, наричан още „Кралицата на билките”. Тази билка повлиява благоприятно метаболитните процеси и баланса на всички нива вътре в организма – от емоциите до физиологията. Използвани са цветовете и листата на два вида Тулси - Rama /Ocimum sanctum/ и Vana /Ocimum gratissimum/, последния в диво състояние, което увеличава с до 50% полезното действие на билките.
  • ​Katuki /Picrorrhisa kurroa/ - подпомага процесите на изчистване и изхвърляне на токсините от тялото, осигурявайки възможност за пълноценно подхранване на всички нива и поддържане здравето на вътрешните органи.
  • NeelKamal /Lotus или Nymphaea stellata/ – Името на билката означава “синьо” и „лотос”, а те са символ на благоденствието, богатството и успеха. Семената на лотоса се използват от хилядолетия за вътрешно стимулиране на процесите на организма и достигане на дълбоко усещане за уелнес - благополучие и здраве.
 
Оказва благоприятен ефект върху:
  • Имунната система.
  • Жизнената енергия и издръжливостта.
  • Преодоляването на ежедневния стрес.
 
Защо да предпочетем Organic India:
  1. Не съдържа глутен, ГМО и тежки метали.
  2. Katuki е застрашен от изчезване вид билка, който расте високо в Хималаите и Organic India полага усилия за спасяването му, като прилага био устойчиво земеделие.
 
Как и кога да използваме хранителна добавка Жизнена енергия/Vitality
 
Традиционна употреба
Добавки, които засилват и оптимизират действието
Бележки
Адаптоген - антистрес ефект
Расаяна - това са адаптогенни билки, които насърчават дълъг живот, психическа и младежка жизненост, имат ревитализиращ и подмладяващ ефект.
 
 
Формула от 5 мощни адаптогена.
Антиоксидант
Тулси - хр. добавка и чай
 
Куркума
За ежедневно подпомогане  на организма.
Богат на полезни хранителни вещества
Тулси - хр. добавка и чай
Оптимална формула за дълбока подкрепа на всички нива и органи в тялото.
Имунитет
Immunity
 
Chaywanaprash
 
Съчетанието на билките поддържа средата вътре в тялото устойчива на микроби и вируси.
 
 
Хранителна добавка, която не замества разнообразното хранене, не се използва за диагноза или лечение.
 
 
Image
Image
Image
Image
Image
Image