fbpx

Начало / Млада кожа

Млада кожа

от | авг. 28, 2020

Млада кожа е билкова формула, която доставя на кожата хранителни вещества, важни за нейното възстановяване и подхранване. Подкрепя процесите на детоксикация на най-големия в човешкото тяло орган отвътре. Има благоприятен ефект върху кожните раздразнения и очистването на каналите, отговорни за ранните бръчки.

Млада кожа е създадена като продукт с много широко приложение и възможност за отлична комбинация с други продукти от линията на Органик Индия, като целта е да се въздейства едновременно върху повече механизми на действие вътре в тялото. Доброто здраве на органите и системите в тялото има отражение върху външния вид на човек, което гарантира красива и блестяща кожа.

Млада кожа е комплексна  добавка с благоприятен ефект върху кръвен поток, бял и черен дроб, храносмилателен тракт, ставни  проблеми. Билките , включени  в състава й притежават антиоксидантни, анти вирусни и противовъзпалителни свойства и подкрепят процесите на детоксикация  и регенерация  на тъканите и органите в тялото.

Състав:

Нийм (Azadirachta indica), инд. люляк – Листата на това дърво съдържат полифенол флавоноиди, фито стероиди и др. полезни вещества, които съдействат за пречистването на кожните канали и детоксикацията на кожата отвътре. Днес наричат листата на това свещено дърво „ билков антибиотик“заради благотворния антивирусен, антибактериален и антимикотичен (противогъбичен) ефект. Растението съдейства за чистотата на кръвния поток и лимфата.
Амалаки (Emblica officinalis) – силен адаптоген, богат на антиоксиданти и витамин С, които повлияват благотворно регенерацията и блестящия вид на кожата. Името в превод от санскрит означава „чист, блестящ”. Този плод подкрепя здравето на тънки черва и черен дроб, има алкализиращ и мек лаксативен ефект
Куркума (Curcuma Longa) – богато на полифеноли, това растение се използва традиционно от жените в Индия за блестящ и здравословен тен. Окончанието на билката „ума”, означава ”богиня, красива жена”, описвани в индийските епоси като жени с гладка и красива кожа.

Защо Млада кожа на Organic India:

1. Растения, отгледани при условията на био устойчиво земеделие – почва без пестициди и тежки метали.
2. Амлата е отгледана в диво състояние за увеличаване на полезното й действие и от плода са премахнати семките, които съдържат токсични вещества.
3. Веган капсули в стъклена опаковка

 

Как и кога да използваме хранителна добавка Млада Кожа

Традиционна употреба Добавки, които засилват и оптимизират действието Бележки
Имунитет Имунитет (Immunity) И трите билки участват в различни формули за подкрепа на имунитета и антимикробните функции на организма.
Адаптоген Жизнена енергия (Vitality) Амлата е един от най-силните адаптогени. Към него се присъединяват Нийм и Куркумата.
Антиоксидант Амалаки Отличен източник на антиоксиданти, много от които имат по-силно действие от вит. С.
Храносмилане Тулси Тулси и Амла подлияват добре храносмилането на ниво черен дроб и стомах, което съдейства за понижаване на киселинните нива.
Антивирусен, антибактериален, антимикотичен ефект Нийм Съчетайте с Нийм като монобилка за подсилването на този ефект

 

Специално внимание обръщаме на използването на Млада кожа  в лечението на акне.

Като комбинация през първия месец  съчетайте Млада кожа с Нийм. Вероятно е това съчетание да е достатъчно. В случай, че акнето силно намалее, но все още не е изчезнало, то тогава заменете Нийм с Амалаки и продължете приема  на Млада кожа и през следващия месец.

Вземете от нашия магазин

Разпродажба!

Чай Тулси Спокоен сън + Чай Тулси Брахми