Начало / Млада кожа

Млада кожа

Млада кожа е билкова формула, която доставя на кожата хранителни вещества, важни за нейното възстановяване и подхранване. Подкрепя процесите на детоксикация на най-големия в човешкото тяло орган отвътре. Има благоприятен ефект върху кожните раздразнения и очистването на каналите, отговорни за ранните бръчки.
Млада кожа е билкова формула, която съдържа:
 
Нийм /neem/ лат. Azadirachta indica, инд. Люляк – Листата на това дърво съдържат полифенол флавоноиди, фито стероиди и др. полезни вещества, които съдействат за пречистването на кожните канали и детоксикацията на кожата отвътре.
 
Амалаки /плод Амла/, лат. Emblica officinalis – силен адаптоген, богат на антиоксиданти и витамин С, които повлияват благотворно регенерацията и блестящия вид на кожата. Името в превод от санскрит означава „чист, блестящ”.
 
Куркума /Turmeric/, лат. Curcuma Longa – богато на полифеноли, това растение се използва традиционно от жените в Индия за блестящ и здравословен тен. Окончанието на билката „ума”, означава ”богиня, красива жена”, описвани в индийските епоси като жени с гладка и красива кожа.
 
Защо Млада кожа на Organic India:
  1. Растения, отгледани при условията на био устойчиво земеделие – почва без пестициди и тежки метали.
  2. Амлата е отгледана в диво състояние за увеличаване на полезното й действие и от плода са премахнати семките, които съдържат токсични вещества.
  3. Веган капсули, стъклени опаковки.
 
Как и кога да използваме хранителна добавка Млада Кожа
 

Традиционна употреба

Добавки, които засилват и оптимизират действието

Бележки

Имунитет

Имунитет /Immunity/

И трите билки участват в различни формули за подкрепа на имунитета и антимикробните функции на организма.

Адаптоген

Жизнена енергия /Vitality/

Амлата е един от най-силните адаптогени. Към него се присъединяват Нийм и Куркумата.

Антиоксидант

Тулси – хр. добавка и чай

Отличен източник на антиоксиданти, много от които имат по-силно действие от вит. С.

Храносмилане

 

Тулси – хр. добавка и чай

 

Тулси и Амла подлияват добре храносмилането на ниво черен дроб и стомах, което съдейства за понижаване на киселинните нива.