fbpx

Начало / Полова мощ

Полова мощ

от | авг. 28, 2020

Природните формули на основата на био сертифицирани индийски билки са дело на екипа на Organic India и д-р Нарендра Сингх – лекар и учен с над 40 годишна медицинска и научна практика. Билковите продукти са резултат от умелото съчетание на древното медицинско знание за тялото и духа – Аюрведа и резултатите от съвременните лабораторни изследвания.

Билковата формула на продукта “Полова мощ“ е създадена за поддържане на мъжкото сексуално здраве и благотворно повлиява:

  • еректилната дисфункция
  • преждевременната еякулация
  • пониженото ниво на сперматозоидите
  • ниското либидо при мъжете

 

Състав:

Природният продукт съдържа следните билки:

Curculigo orchioides (Black musali) е билка, известна в Индия като афродизиак и включвана в стотици природни рецепти заради благоприятния подмладяващ и тонизиращ ефект. Лабораторните изследвания доказват подпомагащото действие на билката за преодоляване на хипергликемията /повишено ниво на кръвната захар/, с която се свързват нарушенията в сексуалното здраве при диабетици.

 

Withania Somnifera, повече известна като Ашваганда или индийски жен шен. В Индия я наричат ”мъжката билка”, а по-късно и науката доказва наличието на алкалоидни и стероидни лактони  в нейния състав. Ашваганда се превежда като “мирис на коне”, което идва от специфичния мирис на корена на растението. Лабораторните изследвания показват увеличение в нивото на сперматозоидите при прием, което определя нейното съдействие в борбата с олигоспермията. Латинското Somnifera означаващо “приспивно, причиняващо сън” я свързва с подпомагане на организма за преодоляване на стреса; силен адаптоген.

 

Chlorophytum borivillianum подпомага производството на сперма. Определя секато силен афродизиак и адаптоген, като полезното действие на тази билка се свързва най-вече с наличието  на сапонини и алкалоиди, които поддържат жизнеността и подпомагат функционирането на лимфната система.

 

Centella asiatica – Аюрведа практиката показва многопосочното действие на това растение, но неговото участие  в продукта “Полова мощ” се дължи на благоприятния ефект, който показва при стимулиране на сексуалното желание у мъжа и поощрява доброто представяне.

 

Crocus sativus съдържа глигозида пикрокроцин /същият се съдържа и в шафрана/ и определя тази билка като афродизиак и еротичен природен стимулант.

 

Други предимства на формулата “Полова мощ”:

  • Билки, огледани в почва без пестициди и тежки метали.
  • Не съдържа глутен.
  • Безкомпромисно качество – растителни веган капсули в стъклени опаковки.
  • Добри производствени практики.

Този продукт не действа като стимулант 30 минути преди полов акт.

Това е природна формула за поддържане на добро сексуално здраве и подпомагане на организма в борбата за преодоляване на сексуални дисфункции.

Средна продължителност на приема 35-45дни. Препоръчителна доза – от 4 до 6 капсули дневно, разпределени на 2 или 3 приема. Не превишавайте препоръчителната доза.

Вземете от нашия магазин

Полова мощ